Acne behandeling - Safae Esthetics

Acne behandeling

Verbeter de conditie van uw huid

Heeft u last van acne en bent u op zoek naar een geschikte behandeling? Kies dan voor de acne behandeling van Safae Esthetics. In onze schoonheidssalon bieden we diverse mogelijkheden om acne tegen te gaan en de huid te verbeteren. Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past? Maak dan eens een afspraak. Op basis van een intakegesprek kunnen we samen met u een plan van aanpak maken om de conditie van de huid een oppepper te geven. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van een acne behandeling.

Wat is acne?

Acne ontstaat wanneer de poriën in de huid verstopt zijn met talg, bacteriën en vetzuren. Doordat het talg in de poriën ophoopt, ontstaan er ontstekingen in de huid. Rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen zijn het gevolg. Sommige mensen hebben met name last van acne in het gezicht, maar het kan ook voorkomen op de borst en rug. Er is geen standaard behandeling. Soms is het verwijderen van mee-eters voldoende. Echter wanneer mensen langdurig last hebben van ontstekingen in de huid, is een intensievere behandeling nodig. In schoonheidssalon Safae Esthetics kijken we graag voor een passende acne behandeling, die effectief de conditie van uw huid verbetert.

Acne behandeling

Dieptereiniging van de huid

Een grondige dieptereiniging van de huid is belangrijk om de huidporiën vrij te maken van dode huidcellen. Doordat dode huidcellen de poriën vernauwen of blokkeren, ontstaan talgophopingen. Met behulp van dieptereiniging, zoals bijvoorbeeld een peeling, worden dode en losse huidcellen verwijdert, zodat de poriën de afvalstoffen weer af kunnen voeren. Tevens wordt met deze behandeling de huidvernieuwing gestimuleerd en verbeterd de doorbloeding.

Maak een afspraak voor een huidanalyse

Wilt u weten welke behandeling geschikt is voor uw huidproblemen? Plan dan een afspraak in bij Safae Esthetics. Door middel van een huidanalyse kunnen we een advies uitbrengen voor een geschikte oplossing voor uw huidproblemen en een plan maken om uw huid tot rust te laten komen. Bel ons op telefoonnummer: 030-7512066 of mail naar info@safae-esthetics.nl voor meer informatie over onze acne behandeling.

×