Micro-Needling - Safae Esthetics

Micro-Needling

Wat is de Derma Roller

Derma Roller voor thuisgebruik

De derma roller is er in verschillende uitvoeringen waaronder één voor thuisgebruik. Hiermee kunt u het resultaat van bepaalde behandelingen langer vasthouden of uw huid onderhouden waardoor deze optimaal in conditie blijft. Voordat u de derma Roller voor huisgebruik zal gaan gebruiken ontvangt u van ons uitgebreide instructies over hoe deze toegepast mag worden.

De Derma roller is effectief bij:

  • Rimpels
  • (acne)Littekens
  • Huidverslapping
  • Striae en Cellulitis
  • Versteviging van de huid
  • Haaruitval
  • Collageen aanmaak

Derma Roller met diepere werking

Voor een optimaal resultaat kan voorafgaande aan het thuisgebruik een behandeling met de medische
dermaroller uitgevoerd worden. De medische Derma Roller heeft iets langere naaldjes en dus een groter effect hebben op de huid. De behandeling wordt altijd uitgevoerd door ervaren huidtherapeutes. Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt uw huid onderzocht en wordt de meest geschikte behandelingprocedure vastgesteld.

Voorafgaande aan de behandeling brengen wij een verdovende crème aan die ongeveer een halfuur in moet werken. Hierdoor zult u geen pijn ervaren tijdens de behandeling.Daarna wordt de feitelijke behandeling uitgevoerd. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, met een tussenpose van 4 tot 6 weken.

De Derma Roller is zeer geschikt voor de behandeling van de verouderde- en zon beschadigde huid, een grauwe huid,een verslapte huid, acne littekens of andersoortige littekens, rimpels en lijntjes in gezicht en decolleté en striae en striemen.

Littekens en striae, verbluffend resultaat!

Behandeling van littekens en striae was tot op heden zeer moeilijk.

Omdat de micro naalden van de dermaroller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen, zoals bij striae zie je verdwijnen.
De behandeling is helemaal effectief als tegelijkertijd Repair Serum wordt aangebracht.

Het antwoord op Cellulitis

De naaldjes van het “chirurgisch staal” van de Derma Roller activeren de verbranding in de vetcellen. Samen met het Lypolyse Serum wordt het vet afgebroken. Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.

Micro Needling Submit

Dermarollers maken de huid licht open en verkleinen de poriën en zorgen dat de nieuwe huid schoon en fris tevoorschijn komt.

Prijs
Voorhoofd € 99,00
Oogcontour + Bovenlip € 149,00
Hele gelaat € 265
BEL ONS