Massage - Safae Esthetics

Massage

Duur Prijs
Totale lichaamsmassage met aromatische oliën 60 min. € 65,00

Dit is een energetische en ontspannende massage. Ons lichaam bevat zogenaamde meridianen, energiebanen die de verschillende stelsels in ons lichaam verbinden. Volgens deze banen wordt het lichaam met lichte strijkingen behandeld gevolgd door een aantal drukpunten. Ook wordt er door middel van lichte knedingen aandacht besteed aan de doorbloeding van de spieren. De massage bestrijkt zowel de voor- als de achterzijde van het lichaam en maakt het ons door de lichte technieken mogelijk bewust met onze lichamelijke en geestelijke ontspanning bezig te zijn. Deze ontspanningsmassage is gebaseerd op het totale menselijke lichaam met zijn verschillende systemen.

Duur Prijs
Deelmassage met aromatische oliën  30 min. € 32,00

(bijv. rug, schouders en nek)

Duur Prijs
Klassieke massage 30 min. € 32,00

(bijv. gezicht, hals, nek, schouders en decolleté)
Dit is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Er wordt in de klassieke massage gewerkt met verschillende technieken, zoals effleurage, pétrissages, fricties, vibraties en tapotementen. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsel, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Duur Prijs
Zwangerschapsmassage 45 min. € 45,00

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie u en uw kind. Het zorgt ervoor dat uw ademhaling dieper wordt en uw hoofd even helemaal tot rust komt. In de eerste drie maanden zorgt de massage ervoor dat u zich weer fitter voelt, verder verlicht het hoofdpijn en misselijkheid. Vanaf de vierde maand van uw zwangerschap kan uw rugklachten en beenkrampen krijgen. Massage verlicht die klachten en zult u beter in uw vel voelen.
De laatste periode past het lichaam zich in een korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merkt u vaak aan bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Verder merkt u dat uw lichaam vocht vast houdt en dat u slecht slaapt. Zwangerschapsmassage kan die klachten helpen verlichten.

Duur Prijs
Oosterse massage met warme Arganolie 60 min. € 65,00
Oosterse cupping massage 60 min. Prijs op aanvraag

Cupping is een vorm van bindweefselmassage, waarbij de cup vacuüm
wordt getrokken op het lichaam. Hierdoor worden spieren en huid goed gevoed en ontdaan van afvalstoffen, het geen een diepe ontspanning geeft. Cupping heft blokkades in energiestromen op.
zie voor meer info de cupping/massage pagina.

Duur Prijs
Hot Stone massage 30 min. € 45,00

Het idee achter hotstone massage is dat de warmte afkomstig van de warme stenen dieper in het spierweefsel dringt voor een diep ontspannende werking. De warmte zorgt ervoor dat gespannen spieren door stress weer los komen waardoor de pijn en kramp zal worden weggenomen.
Bovendien zorgt de warmte ervoor dat het bloed beter circuleert in het lichaam en meer voedingsstoffen voor individuele cellen levert en het lymfevatenstelsel stimuleert in het vervoer van afvalstoffen die afkomstig zijn uit afzonderlijke cellen. Ook wordt er energie van het lichaam los gelaten wat geblokkeerd was door vermoeidheid en stress. Het zenuwstelsel komt hiermee in een rustiger staat en bevrijdt de geest van angst.

Al met al wordt de hitte van de stenen in hotstone massage gebruikt om het lichaam te verjongen en om zichzelf te laten genezen.
Het stopt de effecten van stress in het lichaam en stress is vaak een katalysator in de ontwikkeling van bepaalde ziekten.
Daarnaast wordt het ook gebruikt bij:

  • stress en spanningen
  • spierproblemen en spanningen
  • vermoeidheid
  • gewrichtsproblemen
  • slechte doorbloeding

Duur Prijs
Stempelskruidmassage 30 min. € 35,00

De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop.
De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid op intensieve wijze.
De helende effecten van de warme kruiden werken tot diep in het onderliggende weefsel,
zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding.
De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen
in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden.
De aroma’s van de kruidenwerken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden.
De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust.
Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na.
Van alle massages is de kruidenstempel massage het meest doordringend.

BEL ONS