Gastenboek - Safae Esthetics

Gastenboek

Wat klanten vinden

Op deze pagina vindt u recensies van onze klanten. Zo krijgt u een eerlijk beeld van de service die wij verlenen.

Ik heb een erg ontspannen en fijne gezichtsbehandeling gehad bij Safae Esthetics! Ik voelde me gelijk op mijn gemak en mijn huid is weer als nieuw. Bedankt Safae!

Johanna van Cleve

Beste Schoonheidssalon in Utrecht! Zo fijn om hier heen te gaan, ik kom er al een aantal jaar en ben zo blij met het professionele advies en de hartelijkheid van de eigenaren. Echt een aanrader!

Merle

Heel tevreden! Twee jaar geleden ontdekte ik deze beautysalon, dichtbij huis. Sindsdien kom hier regelmatig voor onder meer epileren en een gezichtsbehandeling. Hier werkt een hartelijk en professioneel team, en ik ben heel tevreden met het resultaat!!! Dus Lombokker, aarzel niet en boek een afspraak!

Caroline

Vakkundige en klantvriendelijke behandeling. Sinds twee jaar kom ik regelmatig bij Safae Esthetics. Sindsdien is mijn huid echt verbeterd. Het fijne vind ik dat er met je meegedacht wordt om te kijken hoe je het beste resultaat kunt bereiken. De warme ontvangst en de professionele aanpak maakt een behandeling tot een feestje.

Pearl

Ik heb geweldige goeie ervaringen met pedicure, massage en gezichtsverzorging bij deze lieve behulpzame en professionele mensen!! Aangezien ik in een rolstoel zit is het niet altijd even makkelijk om ergens binnen te komen of om in een behandelstoel te gaan liggen maar hier word ik fantastisch geholpen. Alle behandelingen zijn heerlijk maar vooral de pedicure behandelingen zijn geweldig! Heb sinds lange tijd niet zulke mooie nagels gehad op mijn `probleemvoeten` terwijl ik toch een aantal pedicures heb gezien de afgelopen jaren. Safae Esthetics is een absolute aanrader voor iedereen die zichzelf lekker en goed wil laten verwennen!

Anuschka
BEL ONS