Permanent make-up & Arabische tattoo design - Safae Esthetics

Permanent make-up & Arabische tattoo design

Permanent Make-Up

Permanent make-up is dè uitkomst voor cliënten met weinig tot geen wenkbrauw beharing of zeer blond tot lichtbruin haar. Met een veilige huidvriendelijke inkt die pigmenten bevat kan er middels permanente make-up een wenkbrauw nagebootst worden. Door een speciale techniek toe te passen ziet dit er heel natuurlijk uit, namelijk de 3D hairstrokes techniek.
Er is keuze uit een scala van tinten donkerblond tot zwart.

voor PMU kunt u hierop klikken

Arabische Tattoo design

prijs op aanvraag

Arabische Kalligrafie

Islamitische kalligrafie, ook bekend als Arabische kalligrafie, is de kunstzinnige vervaardiging van handschrift in gebieden met een gemeenschappelijke islamitische cultuur.
Deze kunstvorm is gebaseerd op het Arabisch schrift dat door moslims al lang werd gebruikt voor de notatie van hun diverse talen.

Kalligrafie is ontwikkeld als islamitische schriftvorm. Men had voor deze islamitische kunstvorm een bijzondere eerbied, omdat ze gezien werd als het belangrijkste middel voor de doorgifte van de Koran.

Kalligrafie wordt bij uitstek toegepast in Korans, maar komt voor bij alle vormen van islamitische kunst, van keramiek tot architectonische decoraties. In andere gekalligrafeerde teksten dan de Koran werden de letters niet alleen met plantenmotieven maar ook met mensen- of dierenmotieven verbonden. Zodoende kon het schrift zich ontwikkelen tot een kunstvorm die overal kon worden aangebracht, zoals op gebouwen, op munten en in boeken.

Hedendaags wordt het Arabische Kalligrafie meer als kunstvorm gebruikt. Namelijk op geboortekaartjes, trouwkaartjes, muren etc.
Bij ons kunt u ook van deze kunstvorm een tattoo laten zetten. Het Arabisch kalligraferen is een ander vak dan de reguliere tatoeage kunst. Het is namelijk heel belangrijk hoe de letters met elkaar verbonden worden.

U kunt bij ons langkomen met een voorbeeld qua vorm en een gewenste tekst, zodra dat duidelijk is kalligrafeert onze specialist uw gewenste tekst in de gewenste vorm.
Het hoeft natuurlijk niet een vorm te zijn. Als u bijvoorbeeld alleen een naam wilt dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

×