Reviews - Safae Esthetics

Reviews

Wat vinden anderen van Safae Esthetics

Op deze pagina staat een overzicht van alle reviews die onze cliënten over ons hebben gegeven.

Heeft u onlangs een behandeling bij ons gehad?

Laat dan een review achter, zodat andere cliënten uw ervaring kunnen lezen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Safae Esthetics
Average rating:  
 20 reviews
by Emma on Safae Esthetics

Superfijne behandeling gehad met goed resultaat.

by Sietske on Safae Esthetics
bio-peeling topper

Ik kom al jaren voor een 3-4 maandelijkse peeling bij Safae. Mijn huid knapt er erg van op. Ik voel me altijd erg prettig bij Safae. Ik ben tussendoor een keer ergens anders geweest voor een peeling en hield er kleine littekens aan over. Bij Safae is me dat nog nooit gebeurd. Onzuiverheden worden zonder sporen na te laten verwijderd. Ik kan een peeling bij Safae erg aanraden, mocht je twijfelen.

by Youssra on Safae Esthetics
zeer netjes!

Erg zorgvuldig en netjes! Klantvriendelijkheid was ook top! Weggegaan met een mooie glanzend en schoon gezicht.

by Anneke on Safae Esthetics
1e facial behandeling

Eerste ervaring van een facial. Ze legde alles per stap helemaal uit, gaf me goed advies over mijn huidtype en het eindresultaat is dat mn huid heerlijk aanvoelt en er nu al na 1 behandeling mooier uitziet! Ik kom zeker terug

by Claudia on Safae Esthetics

Microdermabrasie behandeling. Eerste keer bij deze salon. Zeer professioneel en kundig. Werken met kwaliteitsproducten. Duidelijke uitleg van de stappen.

Eerst analyse van de huid voor aanvang behandeling. Gebruiken tijdens de behandeling producten afgestemd op mijn huid.

Ben zeer tevreden, hebben er een vaste klant bij.

by Sabine on Safae Esthetics
liefde voor haar vak

Aanrader! Ze is een echte professional en heeft duidelijk liefde voor haar vak.

by Sophie on Safae Esthetics

Wat heb ik een geweldige ervaring in deze salon!! Ik kom telkens weer voor nieuwe behandelingen! De specialisten gaan zorgvuldig met je om. Je krijgt adviezen waar je u tegen zegt, ze nemen de tijd voor je! Ik ben bijna van mijn acne af doordat ik nauw hun stappen en adviezen opvolg. Ik raad zeker deze plek aan jullie aan! Geen enkele specialist heeft mij zo mooi weten te krijgen als de specialisten van Safae Esthetics. Hele liefdevolle mensen die heel hygiënisch zijn en secuur te werk gaan. Kortom, ik kom met alle liefde terug naar Safae Esthetics!

by Charissa on Safae Esthetics

Heerlijke behandelingen gehad! Ik ben altijd ontzettend sceptisch geweest over behandelingen omdat ik niet iedereen mijn huid toevertrouw. Ik kan zeggen dat ik Fatima blindelings vertrouw! Met mijn eczeem huid droomde ik vaak van een mooie egale gevoede huid. Ik moet zeggen dat ik bijna eczeem vrij ben in mijn gezicht door de behandelingen bij Safae Esthetics. Mijn huid is enorm rustig geworden en dat merkte ik al direct na de 1e behandeling. De combinatie van behandelingen en producten thuis hebben mij echt gelukkig gemaak, want mijn huid voelt ook niet meer pijnlijk/trekkerig aan.

by Naj on Safae Esthetics
Top advies!

Superleuke dames die zeker verstand hebben van wat ze doen. Naast de behandeling ben ik ook erg tevreden over de adviezen die ik krijg.

by Laura Vermeeren on Safae Esthetics

wauw, dit was fijn! Een hele professionele uitstraling van de salon en ook behandeling was kundig en snel en met goede apparatuur uitgevoerd. Mijn voeten zijn nog nooit zo mooi geweest! I

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
×