Winter Wonder Treatment! - Safae Esthetics
22 december 2019

Winter Wonder Treatment!

Een gezonde en stralende teint door een intensief dorstlessende vochtboost! Safae Esthetics heeft een speciaal Winter Wonder Treatment ontwikkelt om de huid extra rijkelijk te verzorgen.

In de koude wintermaanden verliest de huid haar vocht en haar elasticiteit, hierdoor voelt de huid vaak droog, trekkerig en schilferig aan. Uw huid kan wederom erg gevoelig zijn, tevens kan de huid last krijgen van verschillende ontstekingen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de huid rijkelijk te verzorgen. Tijdens de wintermaanden is het daarom extra belangrijk om de juiste vochtinbrengende producten te gebruiken. De Winter Wonder Treatment hydrateert, herstelt, verjongt, verfijnt en verzacht de huid en voorziet deze van een ultiem vochtcomfort en direct voelbare kalmering. Kortom een aanrader van een behandeling als u last heeft doffe, grauwe,  huid.

De Winter Wonder Treatment kent geen downtime, het is een ontspannende behandeling waardoor u deze ten alle tijden kunt ondergaan.
U ziet direct na de behandeling dat uw huid weer straalt!

Winter Wonder Treatment          (60 min.)              €75,- 

 

 

Nieuws
About Safae Esthetics

Welkom bij Cosmetisch Instituut Safae Esthetics. U kunt bij ons terecht voor verschillende cosmetische en non-invasive behandelingen. Onze skinexperts en skinmasters zijn erkend opgeleid en hebben veel ervaring met het uitvoeren van behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Wilt u meer weten over ons aanbod? Op onze website vindt u alle informatie over onze behandelingen die u nodig heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×